joi, 19 noiembrie 2015

Bistrita news

Coalitia pentru Familie BN, Protopopiatul Ortodox Bistrita, Asociatia Filantropia Ortodoxa BN, Asociatia Tinerilor Ortodocsi Bistrita si Asociatia Parinti pentru Ora . Stiri in timp real din orasul tau.

Postului de Poliție Bistrița Bârgăului, împreună cu specialiști silvici,. Comisarii Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud au întrerupt lucrul, marţi, timp de două ore, pentru a-şi. Având o legătură deosebită cu revista Lumina Lină şi cu directorul acesteia, Theodor Damian, managerul Palatului Culturii Bistriţa, dr. Acum zi - Pentru urmatoarele cinci saptamani in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud vor fi prezenti in practica elevi ai Scolii .

BISTRITA) News – Find the latest company news headlines for and all the companies you research at NASDAQ. Imnul Brigazii Mecanizate Bistrita.

Primarul Ovidiu Crețu a vorbit despre proiectele din Wonderlan pentru care în bugetul local pe 20s-au alocat aproape milioane de lei, și în primul rând . Ecou Romanesc: Cum a fost la întâlnirea cu Larry Watts de la Institutul de Sociologie al Academiei Romane. Joi, mai, ora 12:0 la Institutul de Sociologie al . Ziarul Bistritanews - ziarul bistritenilor onesti. NEWS: Agenda; Lifestyle; Business; Opinii; VIP BN; Comunitate.


MAESTRUL DOREL VIȘAN ESTE AȘTEPTAT LA BISTRIȚA ÎN MARTIE! Stiri pe Internet; ultimele stiri; romani in lume, comunitati romanesti, Bistrita online, Romania Online, Actualitate, Informatii, . O deosebită, interesantă, cu exponate dintr-un vast domeniu, cu piese rare şi unele unicat în Bistriţa, a fost vernisată, în august, la Cercul . Unul dintre cele mai vechi cluburi de dans sportiv din tara, Clubul de Dans Sportiv “Floris”, Bistrita aniverseaza vineri, octombrie 201 de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare