marți, 17 noiembrie 2015

Program kaufland galati de sarbatori

Supermarketurile şi hipermarketurile din Galaţi au program scurt sâmbătă,. Din până în decembrie, la Kaufland e deschis de la 7. La AUCHAN Galaţi, în Ajunul Crăciunului se vor putea face.

Cel mai variabil program de sărbători îl au supermarketurile KAUFLAND. Supermarketurile Profi Galaţi vor fi deschise, pe noiembrie şi 1. Supermarketurile Kaufland vor fi deschise între orele şi 200. Tot până târziu în noapte îşi aşteaptă clienţii şi hypermarketul Kaufland.

Cora, Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Kauflan Metro, Segros,Lidl. Program Kaufland: ianuarie 20AICI. Programul magazinelor de sărbători. Până în decembrie, magazinele vor avea program normal de lucru. La Galaţi, supermarket cu parcarea pe acoperiş.


La Kaufland totul este fresh și bun. Kaufland in Galati, printre cele mai bune magazine de Supermarket deschise azi, cu programul de lucru, adrese, telefon, indicatii despre orarul de weekend. Cele mai multe supermarketuri din Galati vor fi inchise in zilele de decembrie 20si ianuarie.


Programul supermarketurilor de sarbatori - 23.

Program Kaufland de Crăciun și Anul Nou– decembrie și decembrie: ÎNCHIS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare