luni, 9 noiembrie 2015

Sablon cos pentru fructe

Chiar imi trebuiau niste sabloane cu astfel de fructe. PROIECT DE LECŢIE cos cu fructe toamna - as Word Doc (.doc),.

Unul din primele mele modele pentru cursul de cusături au fost două fructe, un măr și o. Sabloane Sabloane fructe 1208Set sabloane. Imaginile cu fructe si legume de toamna ii ajuta pe cei mici sa invete numele si culorile lor. Colaj - Legume si fructe (decupare, lipire).

Am adaugat azi in categoria de fise de lucru pentru copii prescolari o colectie de fise de toamna de colorat pentru copii cu fructe si legume. Subiectul: “Coşul cu fructe de toamnǎ”. Mai jos aveti şabloanele şi alte imagini ale aceloraşi măşti.


Cos cu fructe si legume de jucarie Producator: Miniland Categoria: bucatarii si accesorii Cod produs: ML307Setul include piese si este ideal pentru a fi . Proiect didactic - cosul cu fructe de toamna - coronita de flori a toamnei. COSULET- snuruire Materiale necesare: carton colorat, sablon de floare pentru . Cuponul de reducere nu poate fi folosit. Fiecare set contine cate sabloane cu flori, fructe si legume, un suport pentru sabloane, carioci non-toxice si un album cu coli de hartie de desen.


Totusi am gasit la IKEA un cos cu fructe f fain care respecta cat de cat.

Cu sabloanele se pot obtine forme din spuma, din carton etc care pot fi . Paste realizat din carton si hartie. JPG; fructe toamna cos mere de colorat. JPG; fructe toamna pere de colorat.


JPG; fructe toamna piersici de colorat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare