marți, 10 noiembrie 2015

A darui dex

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru dăruire din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții pentru dărui din dicționarele: DEX '09. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru dăruitor din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic,.

DĂRUI - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, neologisme. A da în darceva cuiva; a face cuiva un dar2; a cinsti pe cineva cu ceva. A înzestra pe cineva cu ceva; a dota. Sinonime: a respecta, a stima, a preţui, a manifesta consideraţie, a onora; (familiar) a da un cadou, a dărui, a da bacșiş, a mitui; a închina (un pahar), a bea în .

Sinonime: devotament, tragere de inimă, dăruire, altruism, sacrificiu, renunțare. Sinonime: abnegaţie, dăruire, renunţare; ataşament, (învechit) devotare, . Conjugarea verbului a dărui la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. Conjugare pentru verbul a dărui la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a dărui în limba română (dex). Definitia cuvantului: dărui, dictionar, dex roman online, ce inseamna?


La fel: a bănui, a dărui, a dispreţui, a locui, a trăi, a răci. DEX-ul dă şi varianta cu „chinui”. MILUI: MILUI A da cuiva de pomana, a face o danie, a darui.

MINARET: MINARET Turn inalt al unei moschei, prevazut cu un balcon . De altfel, DEX-ul online, dacă îi cerem informaţia despre acest cuvânt, răspunde:. Să dăruieşti totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată; asta înseamnă iubire. Deci, mai mult decăt în orice tradiție, în Cabala, care este mult mai abstractă și mai cifrată, revelarea Sinelui este o chestiune de dăruire din partea Divinității . Traducere pentru 'a dărui' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Este o definiţie foarte umană şi altruistă: a ieşi din tine şi a te dărui altcuiva.


Afla cum se conjuga verbul a dărui. Toate modurile si timpurile verbului a dărui. Un DEX, un dicționar de sinonime și antonime, un dicționar de rime, . Acțiunea de a (se) dărui și rezultatul ei.


Poate definiția dăruirii din DEX ne face mereu să așteptăm ceva material în schimb, dar . EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. DEX) drept indurare, mila, blandete, bunavointa, toate acestea insemnand un. Denis Stefan din Inima de tigan, un nou look, o noua poveste de iubire.


Cum a inceput relatia cu cea care ii va darui in curand un copil. Afirmarea de sine este un comportament invatat si consta in abilitatea de a primi si darui complimente, de a critica sau aprecia efectiv, de a exprima deschis . Dacă te duci în dex și vrei să afli, cel puțin conceptual, ce este iubirea,. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată; asta înseamnă iubire. Dex online”, verbul “a dărui” este explicat astfel: 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare