miercuri, 11 noiembrie 2015

Karcher mv3 porszívó

A Kärcher WD porszívó literes műanyag tartállyal és olyan patronszűrővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a száraz és nedves szennyeződés kényelmes. Karcher MV(WD 3) multifunkciós porszívó. Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia.

Gyártó: Kärcher Modell: MVLeírás: Az alapkategória olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek megegyeznek a magasabb kategóriájú gépek tulajdonságaival. Az univerzális MVPremium porszívó rendkívűl erős szívóerővel és patronszűrővel! Szívóteljesítmény akár a 14Watt - és az áramfogyasztás csak 10Watt . KÄRCHER WD Premium multifunkciós porszívó Alapkategóriás multifunkciós porszívók Az WD multifunkciós porszívó 10W energiafogyasztással . KÄRCHER WD multifunkciós porszívó Alapkategóriás multifunkciós porszívók Az WD multifunkciós porszívó 10W energiafogyasztással rendelkezik, . Ideális tisztítási feladatokhoz műhelyekben és hobbihelységekben, kertben, autóban és a háztartásban nagyobb. Aktuális Kärcher MVajánlatok az ÁrGép-en. Kärcher WD(MV3) Száraz-nedves Takarító.


Kärcher WD(MV3) multifunkciós porszívó. KARCHER MVMagyarország legbiztonságosabb online piacterén. Vissza a multifunkciós porszívók kategóriába. Karcher A 22- A 22Karcher A 22Karcher A 22Karcher A 22Karcher A 22FIFA Karcher A 22Me Karcher A 22Me. Karcher papír porzsák MV- WD 3200.


Villámgyors KäRCHER porzsák keresés! Olcsó, minőségi KäRCHER porszívó porzsákok! Karcher alkatrész, Karcher alkatrész, Karcher alkatrészek, alkatrész Veszprém, alkatrész Veszprém megye.


Karcher A, MV, VC, WD hosszabbító cső 2. A WD multifunkciós porszívó energiafogyasztása 10W, azonban éppolyan erős, mint egy 14W-os porszívó. Masszív és törésálló, literes műanyag . Az erős és nagy energiahatékonyságú Kärcher MVPremium Car Kit Nedves-száraz porszívó masszív és korróziómentes l -es rozsdamentes tartállyal, egy . Karcher MV(WD 3) premium multifunkciós porszívó, kandalló készlettel - Eladó - Webáruházban kapható! Kärcher Karcher MV(WD3) Premium multifunkcionális porszívó sárga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare