joi, 5 noiembrie 2015

Cat costa kg de piele de vitel

Piele de bovina, vitel, capra prelucrata in Italia de la Giuly Leather Srl. Set canapea+fotolii piele naturala de vita-sufragerie,living. Scaun Auto 9-Kg Cangaroo Zodiac Crem Piele.

Geaca moderna din piele naturala M! Vand haina piele vitel tratata interior blana naturala model deosebit. Rucsac piele vitel Katana negru France original, pret fix. Cumpara Piele de vita Piele de vitel in Botosani România — de la S.

Vand piele vitel - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cizme Piele De Vitel Cristhelen B - Pret Original 8Lei. Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente, echipamente protective, marochinarie, incaltaminte si confectii.


Producatori, distribuitori, furnizori - Manusa Piele de vita velur, Manusa. Piele amestec culori, vita, capra si oaie. Bucati mici 1-palme, amestec de culori, la kg, diferite grosimi si culori, ideale pt.


IKEA - KOLDBY, Piele vacă, Pielea îşi va menţine aspectul natural şi calitatea timp îndelungat. Pielea naturală prezintă semne şi variaţiuni de culoare şi . DIN BALTATA ROMANEASCA CU TAUR CHAROLAISE.

Oase de ros naturale și sărace în grăsimi din piele de vită natur și cu umplutură. Botosani, Vanzare, Carcasa de bovina adulta tineret bovina vitel de lapte. Brasov, Vanzare, vand vitei mai multe categori si o vaca pt sacrificat pret neg. Arges, Vanzare, Vand bovina de carne peste 7kg, 2015-11-2 26RON.


Daca pielea nu se prelucreaza imediat, dupa cura tarea grasimii va trebui intoarsa cu parul. De retinut ca seruirea va fi cu atit mai temeinica cu cit pielea este mai groasa, la nevoie. Randamentul între animalul în viu şi carcasă este de aproximativ . Fragedo pulpe de pui dezosate fara piele.


Cumpara Pulpa inferioara de curcan cu os si piele kg Lili Gri online de la eMAG la pret avantajos. Se vinde urgent o vaca la pret de 110lei, un vitel si o vitica la pret de 40si respectiv 3000. Oferte CUMPAR PIELE DE VITA - Vanzari, Cumparari, Servicii CUMPAR PIELE DE VITA - catalog online si anunturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare