luni, 2 noiembrie 2015

Top apa plata

Libertatea a verificat sortimente de apă dintr-un supermaket,. EXCLUSIV Apă plată cu bacterii Otrava de pe rafturile magazinelor: din . Ca sa descoperi cea mai buna apa plata, trebuie sa stii ca unul dintre criteriile. Topul ţărilor în care femeile au cele mai mari privilegii.


REACȚIA UNEI COMPANII după ce a apărut LISTA CU MĂRCILE despre care se crede că aveau probleme. Ea a subliniat insa ca apa plata contine saruri, asemenea apei minerale carbogazoase, care este bogata in oligoelemente (saruri). Testul se referă exclusiv la numărul de bacterii conţinut de un mililitru de apa plată de băut.

Pentru a nu exista dubii, testul a fost repetat o dată . TOPUL celor mai sanatoase APE MINERALE PLATE. Scris de: Glasul Ploiestean Adrian, un tânăr din Constanța, a testat mai multe mărci de apă plată din comerț, măsurând nivelul corpurilor . Specialistul in nefrologie pediatrica a tinut sa faca si cateva precizari, deosebit de importante: „Trebuie mentionat de la inceput ca si apa plata este tot o apa . Cu cât un anumit tip de apă plată sau carbogazoasă are o încărcătură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare