miercuri, 25 noiembrie 2015

Infatiseaza sau infatisaza

Astfel se explică de ce trebuie să scriem şi să spunem înfăţişează, aranjează, ca în lucrează, şi nu înfăţişază, aranjază. Faptul că şi aşeza şi înfăţişa fac parte din ceea ce numim „conjugarea I” este irelevant, pentru că această conjugare este eterogenă şi conţine . Gruparea formată din sufixul gramatical de indicativ prezent şi desinenţa de persoana a III-a, pentru verbele de conjugarea I, trebuie .

Precizat, pleonastic, prin înainte) Spînul se înfățișează înaintea împăratului. Determinarea este subînțeleasă) Mi-a venit citație și . Cum este corect: infatiseaza sau infatisaza? Trebuie să fii autentificat pentru a raspunde!

Verbul Doom - Download as (.rtf), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. O asociatie care incendiaza anual in aer liber o statuie care intruchipeaza o personalitate a anuntat ca la evenimentul de sambata va fi randul . Pisania ne infatiseaza inaltarea manastirii ca datorita exclusiv lui Jupan. Mai mult decat atat, tabloul votiv il infatisaza pe acesta din urma,in . Rusia, care aproape ca il infatiseaza pe celebrul.


Filmarea infatisaza o lumina puretnica aparuta deasupra unui vechi sanctuar . Fatada de sud a bisericii infatisaza Arborele lui Iesei, adica arborele. In stanga intrarii in pridvor este infatisat Daniil Sihastrul, cu aureola de sfant, vazut aici ca . Descriere: Figurina ce o infatisaza pe simpatica Minnie Mouse.

Descriere: Figurina ce-l infatiseaza pe cel mai indragit personaj din Lumea Disney - Mickey . NUVELA “Popa Tanda” infatiseaza destinul unui preot surprins in ipostaza. Desfasurarea actiunii il infatisaza pe preot in incercarea sa de a ii indrepta pe . Michelle Obama se infatisaza ca regina a artelor. Aparitia unei casete video, care infatiseaza un membru al familiei regale din Emiratele Arabe Unite .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare