luni, 16 noiembrie 2015

Masca puncte negre cu gelatina

Pentru a realiza banda pentru indepartarea punctelor negre ai nevoie de ingrediente simple, care se gasesc in orice bucatarie: lapte si gelatina praf, fara . Punctele negre sunt de fapt porii astupaţi cu sebum, poluare şi alte substanţe. Ai nevoie de o lingură de lapte şi o lingură de gelatină fără culoare şi. Nu mai ai nevoie de acele benzi speciale pentru aîndepărta punctele negre.


Acum, poţi să îţi cureţi pielea cuo mască făcută în casă, pe bază . O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Masca degGelatina contra puncte negre se pregăteste dupa rețeta precedentă, numai ca laptele poate fi înlocuit deja cu apă simplă.

VIDEO: Mască exfoliantă pentru puncte negre făcută în casă. Cu siguranță că ți-ai dorit măcar o dată să încerci o mască eficientă de curățare a porilor, în special din cauza punctelor negre. Gelatina – inamicul No al punctelor negre. Masca pentru pori si puncte negre.


Pentru aceasta masca ai nevoie de o lingura de gelatina pudra. Amestec-o cu o lingura de lapte, si apoi incalzeste-le putin, . De punctele negre scapam greu, pentru ca ele sunt cauzate nu de. Amesteca o lingura de lapte cu o lingura de gelatina pulbere intr-un pahar pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare