miercuri, 25 noiembrie 2015

Carbocit carbune medicinal prospect

Cărbunele medicinal te ajută să scapi de balonare, arsuri stomacale, crize. Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un. Desi carbunele medicinal este o pastila care nu beneficiaza de o.

Eu am gasit sub denumirea de carbune activat, dar e cam acelasi lucru cu carbocit si m-a . Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Carbocit – carbune medicinal. Carbocit (CPR) este un tratament natural nutritiv, recomandat persoanelor . Prezentare farmaceutică: Comprimate conținånd cărbune medicinal 5mg (cutie cu buc.).

Acțiune terapeutică: Absoarbe secreții și substanțe nocive . Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente precum . Adaugă in Wishlist Compară produs. Prospect Carbune medicinal x 30cp (Biofarm). Producator: BIOFARM SA ROMANIA Concentratie: Forma: Bucati per ambalaj: 30.


BIOFARM CARBOCIT CARBUNE MEDICINAL 250mg comprimateBIOFARM CARBUNE MEDICINAL 2mg comprimate-CARBO ACTIVATUS-Aspira . Carbunele medicinal este unul dintre cele mai clasice medicamente. Mie una imi aduce aminte de momentele in care incercam sa chiulesc de . Prospect: Informatii pentru utilizatori CARBOCIT CARBUNE MEDICINAL 2mg comprimate CARBO ACTIVATUS -Combate Natural gazele intestinale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare