joi, 10 septembrie 2015

Romania tv contact

Tag-uri t telefonul telespectatorului. Cred ca de stirile BOMBA , sa nu cada pe voi. Luati-o mai incet cu stirile bomba ca n-o sa mai aveti ce da pe post .

Piața Presei, Casa Presei, Corp A, Etaj 2. România TV şi-a modificat proprietarii oficiali, principalul asociat al televiziunii de ştiri devenind Catrinel Gheorghe, manager al acestui post TV . Sursa ta de informatii de ultima ora din economia interna si externa. Stiri in timp real din finante, pietele de capital, banci, companii, .

Vizitează-ne sau sună-ne în magazinele Telekom Romania. SCANDAL la România TV cu un lider PSD: L-a enervat Ponta şi a ieşit din emisiune. Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la România TV: ATAC la Liviu Dragnea.

România TV este un canal de televiziune privat de știri din România lansat pe octombrie 20de către Sebastian Ghiță. Pagina de web a celui mai urmarit program de stiri din Romania, difuzat de ProTv. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, . Contact Serviciul de Relatii cu Clientii Telekom Romania.


Sesizare post, emisiune TV sau Radio, clic pentru sesizare. Cand am venit in postul tv pentru care lucrez si azi, nu neaparat pe valul vreunei . Modul cum Antena și România TV falsifică realitatea ducând-o spre pro-penali și pro-PSD l-a făcut pe Gabriel Liiceanu să scrie un articol devastator: . Romania iti ofera informatia proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora. Romania TV a difuzat in urma cu scurt timp in premiera o inregistrare video cu Sebastian Ghita, despre care moderatorii spun ca a fost lasata la . Fostul preşedinte Traian Băsescu lansează un atac extrem de dur la adresa a două televiziuni - România TV şi Antena 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare