vineri, 11 septembrie 2015

Spalatorie auto cluj frunzisului

Magazin de Piese Auto, Service auto, alte SERVICII: vanzari anvelope, reparatii auto,. Vulcanizare turisme si camioane, spălătorie turisme si camioane. Spalatoria se afla imediat dupa sensul giratoriu din Manastur varianta cu Zorilor, adresa exacta fiind Str.

Spalatorie Auto Magic Wash Manastur Servicii disponibile: Spalatorie-Auto,Cosmetica-Auto,Curatat covoare. Afla telefonul si adresa spalatoriei auto Patisof din cluj. Adresa: Campina, Cluj-Napoca, Romania.


SHEER - service roti, spalatorie auto, cafenea.

Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Cluj. Rezultate de la pana la din spalatorii auto gasite. Angajatul unei spălătorii din Cluj-Napoca, de pe strada Frunzișului (viarianta Zorilor - Mănăștur) a furat o limuznă Mercedes lăsată la spălat și . Acum zile - Un alt accident s-a produs pe strada Frunzișului (Varianta Zorilor - Mănăștur).


Mănăștur, de pe strada Frunzișului. Angajatul unei spălătorii din Cluj-Napoca, de pe strada Frunzișului . Cele mai citite stiri legate de frunzisului. Un incendiu violent a izbucnit joi în jurul orei 13:la o spălătorie auto de lângă un depozit de anvelope de pe strada Frunzişului.


Spalatoria Nova Star este cea mai mare spalatorie auto din Cluj-Napoca.

Vezi care e adresa spalatoriei auto VSV Invest Grup SRL din Cluj-Napoca. Rezultate pentru Spalatorii Auto în Cluj-Napoca ; părerile clienților, prețuri, date de contact,. Cluj, Frunzisului, 754006Cluj-Napoca 034157.


Spalatoria Auto NOVA, Cluj-Napoca. Cea mai rapida spalatorie din oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare