marți, 1 septembrie 2015

Vopsea kober pentru lemn

Vopsea mată destinată decorării lemnului, metalului şi zidăriei, la exterior şi interior. Poate fi folosită şi ca strat intermediar, în cazul finisărilor lucioase. Produs de tip lazură destinat protecţiei lemnului de orice esenţă, exploatat la exterior.

Se poate utiliza şi pentru tratarea lemnului exploatat la interior, în condiţii . La Dedeman puteti alege oricare din cele 6produse din categoria VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL. Preturi pentru VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL . Lac protector Kober stejar inchis 2.

L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Lacuri pentru lemn. Lac protector extra KOBER pentru lemn este un produs pe baza de solventi pentru protectia lemnului, pe baza de rasini alchidice si biocizi. Fii in pas cu moda si foloseste vopseaua pentru lemn in culoarea care te reprezinta!


Cu costuri avantajoase redecoreaza-ti casa! Kober Protejeaza si coloreaza lemnul. Produs de tip lazura destinat protectiei lemnului de orice esenta, exploatat la exterior.


Kober Vopsele pentru finisaje decorative pe suprafete de lemn, metal, zidarie. Elemente caracteristice principale: putere de .

Kober lista produse preturi, preturi. Produs de tip lazura groasa pe baza de apa destinat protectiei si colorarii lemnului exploatat atat la interior. ZERTIFIKAT- Vopsea Superlavabila V81DETALII TEHNICE Vopsea . Avem peste 8produse in categoria Vopsele cu preturi de la 5. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Un lac colorat obisnuit se poate exfolia în timp si lemnul ramas neprotejat va fi afectat de umezeala, fungi, mucegai, . Kober – in eco lasure extra – maro – de la Dedeman. Ciocanul August 20la ora 1:pm. Este fabricat pe baza de rasina alchidica grasa, paste de . POLICOLR si Lac Protector de la Kober. Lac alchidic destinat aplicarii pe suprafete verticale decorate cu piatra, pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice si a tevilor, pentru protectia lemnului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare