miercuri, 9 septembrie 2015

Crizanteme ingrijire

Daca ar fi sa aleg intre a planta o crizantema in gradina sau sa o cresc in ghiveci, ei bine personal as alege sa ingrijesc crizantema in ghiveci, . La mare căutare, în ultimul timp, sunt crizantemele sub formă de sferă ale căror flori colorate înveselesc orice grădină, balcon sau terasă. Crizanteme de ghiveci (Chrysanthemum spp.) - Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Udare, Fertilizare, Boli Daunatori, POZE.

Ingrijire Tufanelele si crizantemele sunt flori de gradina. Daca vom cumpara aceste flori din comert, este necesar sa le transplantam cat de repede in gradina. Prima ingrijire a crizantemelor in sezonul rece se face inca de cand florile sunt plantate.


Este important ca solul sa fie bine drenat.

O data la doi ani, tufele de crizanteme se separa pentru a circula mai bine aerul printre ele si a se dezvolta armonios. La început de toamnă, este o bucurie să îți decorezi curtea sau balconul cu ghivece pline de crizanteme în toate culorile. Cultivatorul de la pepinieră foloseşte chimicale pentru a o face să crească ca o plantă şi . Crizantemele sunt cele mai indragite plante de toamna, care rezista la frig.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare