marți, 29 septembrie 2015

Etajera baie sticla

Etajera cromata pentru baie Aras 84x 1x mm. Etajera Quadra pentru baie din crom si sticla 5x 1x mm. Polite si Etajere - Agatatori, Polite si Standuri - Cel mai mare magazin online de de Obiecte Sanitare.

Etajera baie cu rafturi din sticla satinata, ideala pentru baia d-voastra;-material bare: metal cromat-dix x cm, TERMEN DE LIVRARE: ORE. Puteti alege din peste modele de etajere pt baie. Etajera sticla pentru baie, cm, Mephisto.


Etajera baie, de colt, din sticla transparenta, Novatorre 10.

Novaservis, Mephisto, polita de sticla si margini metalice, crom. Cumpara Accesorii de baie de la eMAG la preturi avantajoase. Set piese accesorii baie Kring Sophie, model bufnite.


Avem peste produse in categoria Etajere, accesorii individuale cu preturi de. Dulapior baie plastic alb cu sertar, 29x11xcm. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.


Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Accesorii de baie la cele mai bune preturi. Ordonează în funcţie de relevanţă. GRUNDTAL etajeră colţ, inox Lăţime: cm Adâncime: cm Înălțime: 58.

GRUNDTAL poliţă sticlă Lăţime: cm Adâncime: cm. Oglinda de baie cu iluminare si etajera din sticla Sanotechnik SL9- x cm. Etajere de sticla - pret mic negociabil livrare super rapida.


O piesa de mobilier ce va oferi un plus de eleganta in baia dumneavoastra. Etajera din inox cu rafturi din sticla securizata este disponibila in doua variante, . Etajera baie bronz si sticla din seria ROMA comleteaza alaturi de celelalte elemente aspectul retro al baii tale. Etajera baie bronz si sticla retro ROMA yb.


Polita de sticla 50cm CasaBlanca FACILE 09101 design modern, garantie ani pentru defecte de fabricatie. Novaservis, Cehia Etajera baie, de sticlă transparentă, NOVATORRE10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare