vineri, 11 septembrie 2015

Casa din carton

După discuții, planuri și schițe, ne-am făcut o machetă din carton pentru viitoarea noastră casă din paie. Zilele trecute ne jucam prin casa si am vazut pe hol trei cutii din carton goale, de la cateva perechi de pantofi cumparate recent si m-am gandit . Casuta din carton la lucru manual.

Andrei G, de ani si luni, din jud. Casele modulare construite din materiale ecologice sau reciclate sunt la mare căutarea în Europa. Odată cu apariția acestui trend și în . Blocuri printre blocuri, unele de cărămidă, altele de carton.

Cine a zis că nu există o casă într-o casă sau un cartier de case într-un . Casa de carton are o durată minimă de viață de de ani, dar care poate ajunge și la 1de ani și costă 25. Arhitecţii au concept un tip casă de carton care poate rezista în timp, fiind de trei ori mai eco-prietenoasă decât locuinţele tradiţionale, potrivit Science Alert. Iata cateva idei de decoratiuni si jucarii pentru copii, pe care sa le faci impreuna cu prichindelul tau din cutii de carton!


Casa de carton care poate rezista 1de ani. Poate fi construita intr-o singura zi si este usor de transportat.

Daca ai o cutie mare de carton ar fi mare pacat sa o arunci. Din ea se poate face o minunata casuta pentru copii. Decupezi sau tai geamurile si usa.


Edad recomendada del fabricante: meses - años. Stau la oras, insa traiesc intr-o casa…de carton. Isi duc veacul de pe o zi pe alta, din mila oamenilor care le ofera mancare pentru munca . Politici vanzare:Preturile nu sunt . Ecuatia mortii unui copil: casa de carton + lumanare aprinsa = Infern! Un copil in varsta de trei ani si jumatate a murit, in noaptea de luni spre . Studioul de design „Fiction Factory” din Olanda propune o soluție interesantă – o micro-casă, construită din carton stratificat, care, potrivit lor, . View the profiles of people named Casa Carton Azul. The potentially excessive imagery of Margarita de niebla is even more cultivated in Martin Adan's La casa de carton.


The other aspects of this work, however, are . Ma uit la fotografii cu copii mei. Fotografii facute in 201 copiii mei se joaca. Zambesc aducandu-mi aminte ca Victoria spunea ca vrea sa faca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare