joi, 10 septembrie 2015

Job weekend mega image

Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Joburi in sediul central Mega Image.

Sediul central ofera suport magazinelor din retea. Alaturandu-te echipei de la sediu vei avea oportunitatea de a . Lanțul de supermarketuri Mega Image angajează sute de persoane în această perioadă, pe diferite posturi, de la lucrători comerciali și . Angajez lucrator comercial magazin ShopGo Mega Image sect. Mega Image - Casier in weekend in București. Acesta nu e însă singurul loc de muncă ofertat acum de Mega Image.


NET cum te poţi angaja acum la Mega Image: . Mega Image Joburi disponibile pe Indeed. Mega Image, cu sau fără experiență, program de ore Luni-vineri, weekend. Pentru angajari la MEGA IMAGE poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. Pentru angajari la MEGA IMAGE poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time.


Retailerii prezenţi pe piaţa locală fac angajări în Bucureşti, la început de an. Printre marile lanţuri de magazine care fac recurtări de personal .

Forum Mega Image - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare. Mega Image Shop Go Calea Giulesti 113. Mega Image angajează de oameni în această perioadă la magazinele pe care urmează să le deschidă în Bucureşti şi Ilfov. Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 4de magazine operate sub mai multe branduri, este unul . Salariul net al şefilor de tură care lucrează magazinele de proximitate ShopGo, parte a Mega Image - cel mai mare lanţ de supermarketuri din . Vrei venituri mai mari si nu poti lucra decat in weekend?


Mega Image a gasit solutia: La noi poti fi casier in weekend! Vino la interviu sa afli toate detaliile: Bd. Mai multe lanturi de retail deruleaza angajari in aceasta perioada, pe fondul deschiderii de magazine noi sau a migrarii personalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare