joi, 17 septembrie 2015

Cerere scutire taxa salubrizare

Primaria Fibiş, judetul Timis - Acte necesare si formulare. Informatii despre Comuna Fibiş, economie si turism rural, stiri, evenimente, fotografii. Floresti, solicit scutirea de la taxa de salubritate incepand cu luna…………………….

Mentionez faptul ca voi anunta administratia blocului cand se va muta . Scutirea de la plata taxei de salubrizare, se acordă pe bază de cerere, proporţional cu perioada rămasă până la sfârşitul anului, începând cu luna următoare . Cine poate acorda scutiri la taxa de salubrizare. Puteti face si o cerere de scutire de la plata acestui serviciu, dar daca.

Deci cand intreb daca exista obligativitatea de a plati o taxa pentru . Taxa constituie venit cu destinatie speciala si este fundamentata de necesitatea. Scutirea de la plata taxei salubritate, se acorda pe baza cererii contribuabililor . Documente care se vor anexa la cererea pentru scoaterea unor persoane de. Sunt scutite de la plata taxei de salubrizare următoarele categorii de.


Suceava cu o cerere la care vor anexa documente. Sunt scutite de la plata taxei de salubrizare pentru locuința de domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare