luni, 7 septembrie 2015

Cosuri albe sub piele tratament

Punctele albe sunt o forma de acnee – grasimi, sebum si piele moarta care astupa porii. Daca porii se acopera, bacteriile vor ramane sub piele, vor incepe. De asemenea, multe persoane pot avea puncte albe pe piept, gat si frunte.

Coşurile albe şi punctele albe de pe buze; Punctele albe şi. Sub pielea de pe faţă (în special pe pleoape şi în jurul ochilor) îmi apar în permanenţă. Ajutatima va rog sa scap de cosurile albe de sub piele, le am de citiva.


Mentionez ca acneea mea este una polimorfa, dezvoltata mai mult sub piele decat in afara.

Nu exista cosuri, ci puncte albe si negre si comedoane inflamate. Punctele albe sunt un amestec de grasimi, sebum si piele moarta care astupa porii. Sunt adesea insotite de puncte negre, cosuri si acnee.


Exista si puncte albe mai mari, care se formeaza in profunzime. Baia cu aburi deschide porii, inmoaie pielea si ajuta la curatarea impuritatilor,. Tretinoin (Retin-A) este substanta de baza in tratamentul punctelor albe.


Punctele negre și albe sunt probleme comune ale adolescenților și ale. Pielea are un sistem de auto-hidratare care secretă un ulei numit sebum. Etichete: acneecoșurifructepuncte negretratamente naturiste.

Desi imbatranirea este un proces natural al pielii, nu ne bucura deloc. Punctele albe de pe fata nu trebuie stoarse precum cosurile,. Mierea are proprietati antibacteriene, iar albusul de ou este eficient in tratarea acneei. Buna:) Imi tot ies niste cosuri sub piele, dar nu se inrosesc, arata doar ca mici.


Se poate face si acasa acest tratament, dar exista riscul sa se infecteze. Medicul dermatolog nu scoate cosurile, punctele negre sau albe, . Ca tratamente naturiste pentru coşurile formate sub piele sunt compresele. Cele cu apă caldă ajută la vindecarea mai rapidă a zonei inflamate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare