joi, 24 septembrie 2015

Pompe duze functionare

Modul de funcționare și componentele sistemului de injecție cu pompă injector. Daca tdi-ul tau are motor cu pompa-injector (in nr. de 4) atunci. Motor 9l TDI cu sistem de injectie injector-pompa.

Unitatea Pompa - Injector (UIS - Unit Injector System) este un sistem utilizat la injectia directa diesel, tehnologie cunoscuta si sub denumirea de sistem pompe – diuze. Telefon : 07640747Adresa : Judetul Buzau. Corectiile apar cand unul sau mai mutel injectoare functioneaza total diferit sau . Acestea sunt motoarele folosite pe octavia din 20pana azi: (sursa )1.

Oferte pentru injectoare pompe duze vw la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Piese din dezmembrari, sunt in stare foarte buna de functionare.

Oferte pentru pompe duze la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. CAI pompa provine din dezmembrari si se afla in stare perfecta de functionare testata in . Foarte probabil, un contact de la injectoare nu mai functioneaza cum . Tdi 1cp AWX sunt in stare impecabila de functionare , provine din dezmembrari auto avem si alte piese originale cu . TDI ASZ 1CAI pompa provine din dezmembrari si se afla in stare perfecta de functionare testata in service-ul propriu. Injectoarele sistemului de înaltă presiune funcționează cu presiunide aprox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare