luni, 14 septembrie 2015

Sky tower raiffeisen

Sky Tower este cea mai inalta cladire din Romania, cu cele de etaje ale sale, cu etaje de parcare subterana si lifturi si una dintre cele mai moderne . C, cod postal 01447 Bucuresti Ne straduim permanent sa raspundem in cel mai scurt timp mesajelor de la clientii nostri. Ridicându-se pe o înălțime de de etaje, SkyTower redefinește orizontul Muncipiului București.

Raiffeisen Property International GmbH . Raiffeisen Bank are începând din aprilie un singur sediu central în Bucureşti, în clădirea Sky Tower, în care vor lucra aproximativ 1. Oracle a închiriat un sfert din Sky Tower, turnul austriecilor de la Raiffeisen. Raiffeisen Property analizeză mai multe variante pentru ultimele două etaje ale celei mai înalte clădiri din România, Sky Tower, de 1de . Sky Tower, cea mai înaltă construcţie din România: de etaje, 1de metri. Constructorul Strabag SE a decis să intre pe piaţa românească a dezvoltărilor imobiliare, prin preluarea echipei locale a Raiffeisen evolution.


Sambata a fost mare sarbatoare pentru copiii angajatilor din administratia centrala a Raiffeisen Bank. Copiii, insotiti de parintii lor, s-au adunat in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare