joi, 10 septembrie 2015

Confectionare plicuri

Activitatea de confectionare si lipire a plicurilor la domiciliu a aparut de mult timp, acestea fiind necesare pentru diverse invitatii la evenimente. Se spune ca firma X te plateste cu 4. Angajez colaboratori pentru confectionat plicuri la domiciliu.

Pentru a primi oferta completa si actualizata la zi, trimiteti un plic timbrat autoadresat la adresa. Angajez confectioner plicuri la domiciliu. Aceasta activitate consta in confectionare de plicuri sau in lipirea acestora in scopul pregatirii pentru a fi expediate la diversi destinatari!


Pentru ca e a n-şpea mia oara cand am nevoie de un plic repede si nu am.

Si da, ar fi mult mai intelept sa cumpar un set de 1de plicuri de .

NOU Bijuterii deosebit de frumoase. Cauta oferte si anunturi despre plicuri confectionat bijuterii. Vand Linie confectionat tamplarie PVC masini de lucru pret 80euro. Cauta oferte si anunturi despre plicuri.


Plicuri de bani si carduri de asezare lucrate manual. Plicurile de bani sunt şi carduri de aşezare; au buzunar lipit în . Dispozitive pentru confectionarea plicurilor, pungilor si a cutiilor. Dispozitive pentru lucrari creative cu hartie, scrapbooking si cartoane. Domenii: confectii plicuri, pungi cadouri, completati formulare,.


Vezi locuri de munca confectionare plicuri la domiciliu! Findjob este singurul site care contine aproape toate . Joburi CONDUCTOR MASINA CONFECTIONAT PUNGI DIN HARTIE SI PLICURI - in Ilfov. Plicul este un obiect confectionat prin plierea unei coli de hartie sau de plastic, utilizat pentru impachetarea sau depozitarea actelor, documentelor, obiectelor de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare