luni, 21 august 2017

Vocea valcii accidente

Vocea Vâlcii - ziar de opinie și luptă împotriva corupției cu știri locale de ultimă oră din județul Vâlcea, știri naționale din România și știri externe. ACCIDENT MORTAL LA BĂBENI: Şoferul unui BMW a spulberat un pieton (FOTO). Imagini INFIORATOARE cu masina implicata in accidentul MORTAL de la Caineni.

Imaginile cu masina implicata in accidentul mortal de ieri, de la Caineni, sunt. Prin interpelarea facuta, parlamentarul valcean explica ministrului Mediului ca . Tănărul petroșănean care a decedat în accidentul de masșină din. Senatorul PNL, Romulus Bulacu, i-a adresat l-a interpelat pe Ministrul Sănătății, Florian Daniel Bodog.

Parlamentarul vâlcean se interesează de eficientizarea . Vocea Olteniei, Ziar online de Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, si Valcea. FORT, APTE 200 APULUM și ARTRI solicită extinderea perioadei de.

Stirile din Valcea, Cotidian independent al judetului Valcea, Stiri de ultima ora din judetul Valcea. Accidentul în care tânăra de ani și-a pierdut viața a avut loc sâmbătă 6. Ce faci când un monstru de zeci de tone o ia razna în faţa ta pe şosea? De obicei nu îţi rămân decât două lucruri de făcut: să te rogi şi să . Din primele cercetări, se pare că cel care a produs accidentul a fost şoferul Opelului, Dumitru S. La audieri, spun surse din ancheta, femeia a declarat ca barbatul incerca sa o dezbrace cand s-a produs accidentul. Accidentul a avut loc pe DN în apropiere de comuna Bujoreni.


Informații aflate pe surse de redactorii Vocea Vâlcii atestă faptul că. Accidentul a fost între un TIR, o dubiţă şi un autoturism, acesta din urmă fiind scos în afara părţii carosabile. Mai multe detalii aici pe Vocea Vâlcii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare