luni, 28 august 2017

Curatare tapiterie auto timisoara

Cosmetica Auto Timisoara, Mosnita Noua - Servicii profesionale de detailing auto,. Curatarea tapiteriei si a interiorului se efectueaza cu substante dedicate . In premiera in Timisoara, dupa procesul de spalare al tapiteriei folosim si serviciul de uscare Asiguram curatarea tapiteriei auto la domiciliu, cu unitatea mobila, .

Curatare profesionala tapiterii auto si canapele ! Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Doar Lei in loc de 1Lei pentru o CURATARE TAPITERIE AUTO, ce include: Scaune + Portiere + Plafon + Bord + Mochete + Centuri + Plastice + Portbagaj! Soluţie pentru curăţat şi întreţinere tapiţerie auto de piele - RIWAX - Duration: 2.

Adamaro Clean - servicii profesionale de curatenie in Timisoara si imprejurimi. Curatarea se poate realiza in zilele fara ploaie si temperatura minim 10′C. Serviciul de curatat tapiterie auto cuprinde.


Aspirat si spalat tapiterie plafoniera . Aspirarea intregului interior,a porbagajului; Curatarea plafonului prin sistemul injectie-extractie cu solutii profesionale; Curatarea bordului ,grilelor de aer . Firma din Timisoara ofera servicii de curatat tapiterie auto la domiciliu, atat in Timisoara cat si in judetul Timis. Serviciile constau in: aspirat general tapiterie . Tehnologia noastra se bazeaza pe puterea si delicatetea de curatare a jetului de aburi, furnizat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare