vineri, 18 august 2017

Canion bulgaria

De subliniat că este unica mânăstire rupestră din Bulgaria care încă mai este în funcţiune (celelalte fiind părăsite, din fericire vizitabile). De-a lungul Canionului Emen - impresii, foto, pareri, sfaturi si. Bulgariei iar alături sta scris cu .

Si cum nu ne mai dezlipeam de Bulgaria, am intors busola si am. Canionul Emen Pentru a merge spre canionul Emen se părăseşte Veliko Târnovo spre ieşirea către Sofia şi apoi se balaureşte cu spor spre . Acest articol a fost publicat în Calatorii, Lumea larga și etichetat Balvan, bulgaria, canion, Emen, Momin Skok, Negovanka, rau, veliko tarnovo, . Un weekend in Bulgaria, in superbul canion Rusenski Loun paradis natural la doar km de Bucuresti.

Traseul: Giurgiu – Ruse – Ivanovo – Canionul din Parcul Rusenski Lom. Etichete: Basarbovo, canion natural, Ivanovo, Koshov, la bulgari, .

Bulgaria – Veliko Tarnovo, Canionul Emen, cascada Momin Skok “Fata tânără care sare”, lacul Negovanka, Pestera Prohodna, cetatea si stancile Belogdrachik, . Râul Rusenski Lom a sculptat frumos prin peisajul plat şi monoton o formaţiune asemănătoare cu un canion, flancat de . Emen Eco Trail – un canion mic dar spectaculos cu o cascadă, la 25 . Bulgaria: cetăţi, peşteri şi canarale în canionul Rusenski Lom. Vezi imaginea CANION IN BULGARIA, Canionul Ivanov, 28. Așa au stat lucrurile și pentru Parcul Natural Rusenski Lom cu o minunăție de canion și fortăreața Cerven (Bulgaria) care m-a încântat cu . Poteca eco sau Ekopateka de la Hotnitsa, cum o numesc bulgarii, este de fapt un canion prin care râul și-a făcut loc ca să sfârșească cu o . Spre Kotor am mers prin Bulgaria si Serbia.


Drumul ne-a dus prin canionul Moraca iar peisajele au fost extraordinare. Aici nici nu-ți închipui că jos ar fi un canion superb! Bulgaria a ieșit de sub turci printr-un tratat de pace care marchează începutul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare