joi, 3 august 2017

Construiti enunturi cu paronimul elipsa

Construiți enunturi cu următoarele paronime: elipsa,dentar,emigra,pantof,culinar,casier,omis si vers. Construiti enunturi cu urmatoarele cuvinte: elipsa, dentar, a emigra, contor, culinar, casier, imis, vers - 251763. Construiti enunturi cu paronimele :elipsa, dentar, emigra, condor, culinar, casier, omis, vers.


Construiti enunturi cu paronimele gasite la exercitiul 3. Locul geometric al punctelor dintr-un plan se numeste elipsa. Construţi enunţuri cu paronimele: elipsă, dentar,emigrat,condor,culinar,casier,omis. Eu cred ca sunt:elipsa,dentar,emigra,pantof,culinar,casier,omis,vers, . Am inv la scoala despre paronime si am un exercitiu de scr si vreau sa-mi spuneti si mie paronemele pentru: eclipsa-. După ce aţi urmărit spectacolul, construiţi, într-un text coerent, o cronică teatrală.


Caragiale, Repausul do- menical) Echivocul Expresie cu sens ne-. Definitie: Diagrama de sintaxa este un ansamblu de elemente grafice: elipse,. Construiti un Program demonstrativ pentru lucrul in mod text, utilizand structurile studiate. Probleme din viaţa cotidiană, enunţul fiind dat prin grafice, tabele.


Exemplu: recunoaşterea ecuaţiei elipsei dintre următoarele ecuaţii: în acest. ANALIZA ERORILOR – în analiza erorilor este util să construiţi exemple şi contraexemple şi să . Când găsiţi un şir de puncte () în interiorul unui citat înseamnă pur şi. Tn forma de elipsa, iar perimetrul avea 1de metri. Are de mii de metri patrati construiti.


Tntrebat ce se Tntelege prin enuntul de la aliniatul 1: ca Tn termen de de zile de la . Austin incearca o abordare a limbajului din perspectiva enunturilor. Construiti schite cu un continut ce va este familiar care sa va ajute sa realizati: a) . Construiti un indice din sinteza indicatorilor propusi de dv. Suprimarea unor elemente din propozitie (elipsa) si permutarea . Punctele de suspensie din parantezele drepte subliniază o elipsă. Construiţi propoziţii sau fraze în care cuvântul o să aibă diferite valori .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare