vineri, 25 august 2017

Taxa de depozitare a deseurilor

Romanii ar putea plati taxe de salubritate mai mari anul viitor,. Taxa de de lei pe tonă este mai degrabă o penalitate, prin care se urmăreşte reducerea deşeurilor depozitate. Românii ar putea plăti taxe de salubritate mai mari anul viitor,.

Operatorii de salubritate care vor depozita deșeuri la groapa de gunoi. Operatorii de salubritate care vor depozita deşeuri la groapa de gunoi va trebui să plătească o taxă de de lei pentru fiecare tonă depusă, . Mai exact, la taxa de mediu (pe gunoi) instituită de Guvern din 1. TVA; tariful pentru depozitarea deşeurilor municipale este de 54 .

Intră în vigoare taxa pentru depunerea deşeurilor la groapa de gunoi. De la ianuarie 20a intrat în vigoare taxa pentru depozitarea deşeurilor la groapa de gunoi, .

Consiliului Local de azi, ianuarie 20s-a aprobat mecanismul de percepere a taxei reglementate de O. Operatorii de salubritate care vor depozita deşeuri la groapa de gunoi vor trebui să plătească o taxă de de lei pentru fiecare tonă depusă, . Taxa de salubrizare va crește pentru sibienii de la oraș la 1de lei pe. Vom impune praguri, iar taxa de depozitare nu va fi plătită de către cei de. Din prima zi a anului 201 în România a intrat în vigoare așa-numita taxă de depozitare a deșeurilor, o taxă impusă printr-o lege neînsoțită, . Taxa de depozitare va fi recuperată de firmele de salubritate din buzunarele contribuabililor. Această idee este susţinută de Nicolae Giorgi, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare