miercuri, 23 august 2017

Sticle tuica

Avand forme speciale si interesante, aceste sticle va vor diferentia si cu siguranta va vor scoate in. Sticle Nunta Borcane Nunta Pungi Nunta. Sugestii umplere: vin, tuica, sirop, lichior.

Va dorim sa aveti parte de un eveniment unic, de neuitat. Vand set sticla si pahare,suport lemn,ideal pt tuica,lichior,visinat. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie.


Bucura-te de o gama variata de sticle - marturii de nunta la preturi de producator.

Alege din oferte pentru sticle tuica. Sticle tuica - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Alege din oferte pentru sticle de tuica.


Sticle de tuica - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. FLACOANE TUICA CU SAU FARA ETICHETA LA CELE MAI BUNE PRETURI. Sticla in forma de camion, vapor, avion. Va oferim o gama variata de sticle realizate manual in forma cat mai variate de avioane, e;icoptere, vapoare, corabii, . Create pentru a va incanta, aceste minunate sticle sunt realizate 1 manual, cu forme unice ce exprima cel mai bine ideea de lux si calitate, sunt umplute cu . Va oferim o gama de sticla imbuteliate cu distilate naturale de fructe si cu diverse fructe naturale in interior: sticla cu para naturala, sticla cu mere, sticle cu prune .

Va asteptam cu o colectie de sticle realizate 1 manual imbuteliate cu distilate naturale de fructe: tuica, rachiu pere, Rameros. Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, tuica pentru veselit si un “Paste fericit! Cu ocazia sarbatorilor pascale va oferim o colectie speciala de sticle unicat, . Se vand la pret de lei cu tuica sau 30-lei fara tuica. Oferte produse si servicii: sticle de tuica.


Sticla tuica cu para naturala; Sticluta parfum pictata 35.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare