luni, 7 august 2017

Masca neagra facuta acasa

O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. In plus, aceasta masca iti face pielea nasului mai fina. Iata cum iti poti prepara acasa o masca speciala, cu carbune activ.


Dacă ai probleme cu punctele negre de pe faţă, asta e pentru tine! O poţi rezolva acasă cu doar trei ingrediente naturale pe care le găseşti . Mulţi folosesc cărbune activ pentru curăţarea stomacului şi a intestinelor. El este un absorbant excelent, capabil să elimine toxinele şi murdăria din organism.

VIDEO: Mască exfoliantă pentru puncte negre făcută în casă. Poți prepara chiar la tine acasă o mască exfoliantă care îți curăță porii și îți . Care este smecheria cu masca neagra pentru puncte negre Pilaten, cat costa, unde o gasim, care este cel mai bun pret la care o putem . Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, curăță porii în profunzime, dar are și proprietăți anti-acneice. Home Health beauty Fetelor, trebuie să încercați această mască!


O astfel de mască naturală este ușor de preparat și curăță porii mai eficient. Andreea Esca, către femeile din Chișinău: „O femeie care stă acasă, are . Iată cum prepari MASCA ce te scapă de punctele negre. Aplică benzile făcute după reţeta de mai jos şi lasă-le să se usuce cel puţin de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare