joi, 17 august 2017

Caut femeie ingrijire batran

Caut doamna pentru ingrijire batrana la domiciliu. Angajam infirmiera femeie pt ingrijire batrana imobilizata la pat. Caut femeie pentru ingrijirea unei batrane.

Caut femeie pentru ingrijit batrana la pat. Familie bătrâni cu handicap fizic grav, căutăm femeie peste ani, ptr. Cautam persoana cu experienta in ingrijire batrani, in regim intern pentru o doamn.


Buna ziua, caut ingrigitoare pentru o femeie paralizata si menaj.

Caut pe cineva pentru îngrijire bătrân la domiciliu in localitatea Tecuci, Jud. Candidatul ideal Pentru grup de casa de sanatate privata in Germania cautam INGRIJITOARE BATRANI sau HEALTH CARE ASSISTANT Limba Germana si 2 . Doamna serioasa Caut de munca ingrijire batrani in Bistrita. Anunt Cautam femei ingrijire doamna . Cautam doamna pentru ingrijire batran zona Militari sector 6. Caut femeie pentru ingrijire batrana, ore pe zi, cate o ora de dimineata, la pranz si seara.


Ingrijire Batrani Joburi disponibile in București pe Indeed. Cautam o persoana cu experienta, care sa ingrijeasca un batran cu . Cautam ingrijitoare pentru o batrana bolnava de Alzheimer, ani, care se deplaseaza cu cadrul, genul linistit, care oboseste repede si doarme mult.

Joburi disponibile in Cluj-Napoca pe Indeed. Caut ingrijitor batrani la domiciliu. Caut o doamna disponibila care doreste sa aiba grija de o femeie in varsta la domiciliu , cu pampers si anumite . Cauti o persoana pentru ingrijire batrani sau vrei sa te angajezi infirmiera? Caut femeie ingrijire batrana bolnava.


Caut femeie serioasa cinstita harnica obisnuita cu viata la tara pensionara in putere pentru ingrijirea unei batrane bolnave . Femeie cu experienta de viata, am rabdare cu oamenii in varsta. Găsește aici jobul tău ingrijire batrani cu Trovit. Caut femeie pentru ingrijire batrana in germania. Caut femeie pentru ingrijire batrana in zona lunca (piata mica).


Prefer sa fie din apropiere (exclus govandari,muncitoresc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare