joi, 24 august 2017

Sararita tractabila

Alta Sararita Nido Epoke Sararita pentru zapada Nido Epoke. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. UCI Focsani - Utilaje Constructii Intercom este distribuitor autorizat pentro o gama diversa de utilaje de deszapezire si sararite autopurtate, atasabile, tractabile, .

Sararita tractabila Pronar NOUA De Vanzare de la Utilben. Acordam garantie si asistenta post-vanzare. Va oferim sararita tractabila cu capacitate de 3litrii sau 430kg, tractabile cu autoturisme, dube, camionete, ATV-uri etc, sararita fiind actionat de la rotile .

Viteza discului de rotaţie este controlată de un regulator de flux. Va oferim sararite tractabile cu capacitate de 3litrii sau 430kg, tractabile cu autoturisme, dube, camionete, ATV-uri etc, sararita fiind actionat de la rotile . Raspanditoare de material antiderapant (sararite). DE MATERIAL ANTIDERAPANT TRACTABIL Are caracteristici asemanatoare cu raspanditorul de material . Echipamente Deszapezire - Pluguri Zapada si. Raspanditoare de material antiderapant - sararite,Sararita montabila in bena masini. Sararita tractabila,Sararita pe tiranti tractor.


Vanzari sararite ATV pentru imprastiere seminte, nisip, sare - Cycle Country, FIMCO - cele mai bune preturi, cere o oferta de la ATVROM! Sararite de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Sararite tractabile de la Utilaje Constructii Intercom Srl . Caruciorul de imprastiere este un carucior foarte economic si serveste la imprastierea facila si rapida a materialului antiderapant in locuri cu riscul de alunecare . Sărăriţe cu aplicare posterioară, cu următoarele caracteristici:. Sărăriţe tractabile de agăţat în partea posterioară a tractorului, utilizabile pentru sare, nisip sau . Sararite 180x1Sararite (echipamente pt imprastiat material antiderapant). UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM - Distribuitor Italia, Utilaje deszapezire, Lame, Pluguri in V, Sararite tractabile, Lame din cauciuc sau otel cu extensii . Lama de deszapezit reconditionata tractabila in V. SARARITE RASPANDITOARE DE MATERIAL ANTIDERAPANT . Producatori, distribuitori, furnizori - sararita, Sararite, Sararita.


SARARITE TRACTABILE sunt caracterizate printr-un sistem de alimentare pe baza. Personal disponibil: soferi + muncitori + 2 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare