vineri, 18 august 2017

Succedat

Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru succedat din dicționarele: Antonime, DEX '0 DEX '9 DLRLC, . Definitie succedat - afla ce inseamna succedat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru succedat - Succedat ≠ precedat.

Căutare pentru succedat în Dicţionarul Român Explicativ: dictionar-roman. Cuvantul succedat explicat in DEX. Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit.


Sinonime: a (se) pune în șir, a se rândui, a (se) alinia, a (se) succeda, a (se) înseria;.

Sinonime: (reflexiv) a trece, a se succeda, a se desfăşura, a se urma, a se . Conjugare pentru verbul a succeda la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a succeda la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. SUCCEDA - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Definition from Wiktionary, the free dictionary. Termeni asemănători cu succedat: a nu şti, a şedea, a şti, a şuşoti, a şuta, a şuti, şaizeci şi doi, şaizeci şi două, şezut, şi asta-i tot. Găsește toate definițiile și combinațiile de litere pentru succedat.


A urma imediat după altcineva sau după altceva (în spațiu, în timp). Definitia cuvantului: succedat, dictionar, dex roman online, ce inseamna?

Reverso Context oferă traducere în context din română în germană pentru în protestele care s-au succedat, cu exemple: Răspunzător pentru exmatricularea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare