vineri, 18 august 2017

A sovai conjugare

Conjugare pentru verbul a șovăi la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a șovăi la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin.

Romanian verb şovăi conjugated in all tenses. A merge cu pas nesigur, a se împletici, a se clătina. A fi nehotărât, a sta la îndoială, a ezita, a se codi.


Traducere pentru a sovai în Dicţionar German-Român - dictionargerman. A nu ști ce vrea = a nu putea lua o hotărâre, a fi nedecis; a șovăi. Traducere pentru a sovai în Dicţionar-Francez-Român - dictionarfrancez. Traducere pentru a sovai în Dicţionar-Italian-Român - dictionaritalian.


Traducere pentru şovăi în Dicţionar-Spaniol-Român - dictionarspaniol. Conjugarea verbelor in limba germana - Diateza activa - Modul Indicativ - Timpul. Sinonime: a sta la îndoială, a şovăi, a se codi, a pregeta, a fi nehotărât, (învechit şi regional) a se îndoi, (regional) a se îngăima, a se nedumeri, a se tântăvi, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru foi din dicționarele: DEX. A nu se putea hotărî (dintr-o dată); a sta la cumpănă; a șovăi; a oscila; . IV-a), şi care, în limba literară actuală, au persoana I şi a II-a singular. Conjugare si traducere sein - a fi, diateza activa.


Pentru a fi mai usor de inteles si asimilat, am creat pentru voi o lectie in care regasiti verbul sein conjugat la 1. Exemple de conjugare zweifeln - a sovai handeln - a trata zittern - a tremura ich zweif(e)le ich handle ich zitt(e)re du zweifelst du handelst du . CONJUGAREA ȘI ACCENTUAREA VERBELOR DIN LIMBA ROMÂNĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare