miercuri, 16 august 2017

Possess oriflame

Atemporală, de o seducţie plină de magnetism, apa de parfum Possess captează senzualitatea provocatoare a Cleopatrei, ale cărei farmece i l-au adus pe Marc . Un parfum carismatic, ce evocă succesul prin combinaţia surprinzătoare a fructului aproape copt, proaspăt şi amărui, de grapefruit cu uleiul de dafin, învăluită . Alege din portofoliul nostru vast de parfumuri Oriflame pentru bărbați, create în Franța pentru a asigura calitate, inovație și performanță.

Parfumuri femei Oriflame Produse Asemanatoare cu: Apa de parfum Possess - Oriflame - PRET incepand de la Lei. Possess de Oriflame este un parfum Chypre Floral de dama. Possess a fost creat de Daphne Bugey si Dora . Una dintre noutățile acestei toamne de la Oriflame este apa de parfum Possess, un produs ce dorește a aminti de luxul, exotismul și .

Oriflame descrie Possess ca un parfum luxuriant, senzual și hipnotic inspirat din legenda Cleopatrei și a lui Marc Antoniu. Cleopatra is a woman whose strength, intelligence and beauty have turned it into a legend that lasted over time. Tijdloos, sprankelend en toch intens verleidelijk. Anyukám katalógus alapján rendelte, át is verte az illatosított oldal rendesen, mert neki is nagy csalódás volt végül üvegből. Buy Possess Eau de Parfum online at low price in India on Amazon.


Oriflame Optimals Even Out Day Cream, SPF 20. Oriflame Perfumes at discounts up to. Parfumul pentru bărbați Possess Parfumul pentru femei Possess ml.


Oriflame launches new luxurious fragrance for women named Possess.

Announced as a sensual and hypnotic fragrance of a graceful seductress. Possess Man is a masculine fragrance by Oriflame. Here's a present idea for your man: Possess for men uses the same key ingredients.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare