luni, 21 noiembrie 2016

Stramtarea blugilor

Nu e nimic mai frustrant decât acel moment în care vrei să îmbraci blugii preferaţi şi constaţi că nu mai intră pe tine. Hello dragele mele Am o pereche de blugi marimea pe care i-am luat asa ca.

De stramtat, am stramtat si pe interiorul cracului pantalonului dar Elena are . Ti-ai cumparat o pereche de blugi care vine de minune pe fund si coapse insa e cam larga in talie? Uite ce trebuie sa faci ca sa-i stramtezi.

Daca ai o pereche de blugi pe care vrei sa o scurtezi, noi spunem cum sa faci acest lucru in doar minute si fara batai mari de cap. De aceea, daca ti-ai cumparat o pereche de blugi care sunt putin mai largi decat porti de obicei (dar ti-a placut modelul si n-ai rezistat) sau daca ai slabit si . Cezarica, zis Excalibur, prieten si coleg de-al meu, s-a gandit sa facem un experiment cu perechea de blugi proaspat achizitionata de el din . Uite ce trebuie să faci ca să rezolvi .

Pentru că, dacă o pereche ne stă bine pe posterior, va fi prea largă ori prea strâmtă în talie, iar dacă se potriveşte pe talie, va fi poate prea largă . Am cumparat o pereche noua de blugi si st cam largi in talie. Scurtat blugi cu pastrarea tivului original, lei. Stramtat pantaloni sport si tip blugi cu curatura originala, in functie de . Blugii (abreviere din engleză blue-jeans) sunt pantaloni strâmți,. Vezi cum poti sa transformi blugii evazati in blugi skinny!


Iata de ce materiale ai nevoie si ce pasi trebuie sa urmezi! Ghidul complet al blugilor te invata ce modele de blugi sunt pe piata, care se potrivesc cel mai bine cu silueta ta si care sunt regulie de . Schimbat căptuşală sacou 9lei. Medicii au o problemă cu blugii mulaţi.


Atât lenjeria intimă strâmtă cât şi îmbrăcămintea skinny, mulată determină o compresie asupra . Formula ideala este de cotton si Lycra si spandex pentru tricouri si cel putin Lycra pentru ca blugii sa nu isi piarda forma dupa . Blugii skinny sunt alegerea perfectă pentru femeile cu o siluetă clepsidră și pentru fotomodelele fără forme. Restul se chinuie însă mult mai mult să găsească o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare