joi, 17 noiembrie 2016

Rosal cluj

SC ROSAL GRUP SA, Sucursala Cluj-Napoca va desfăşura activitatea de dezinfecţie a punctelor . Rosal Grup - ofera clientilor servicii de salubritate, reciclare, vidanjare, dezapezire, protectia mediului, intretinere spatii verzi. ACTE NECESARE PENTRU INTOCMIRE CONTRACT.

EXTRAS CF (CONTRACT DE INCHIRIERE). Rosal Cluj Napoca va ofera servicii de: salubrizare, deszăpezire, de ex. SC ROSAL GRUP SA BUCURESTI, SUCURSALA CLUJ NAPOCA, avand ca domeniu de activitate salubritate şi activităţi similare – anunta .

Rosal face selecție de personal pentru mai multe job -uri. CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR:. Compania de salubritate Rosal face angajări pentru sucursala din municipiului Cluj-Napoca.

Contract colectare deseuri rosal - Cluj-Napoca. A doua actiune de colectare a deseurilor electrice din acest an se va desfasura sambata, Februarie 20si . Punctul de colectare a gunoiului menajer N. Stanescu, Cluj Napoca in ziua votului (1016). Primarul Clujului, Emil Boc, se justifică şi spune că preţul propus de de lei este mai mic decât preţul practic de alte oraşe din România.


Licitaţia pentru salubrizarea stradală a Clujului ajunge din nou în instanţă. După ce contestaţia împotriva atribuirii serviciilor . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare