joi, 17 noiembrie 2016

Pasta polish dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria COSMETICA AUTO. Preturi pentru COSMETICA AUTO de la lei. PASTA PT LUSTRUIT CAROSERIE 150ML la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CURATARE . Pasta Quixx pentru corectia zgarieturilor de pe suprafete vopsite la cel mai bun. Pasta Quixx pentru corectia zgarieturilor de pe suprafetele acrilice si plexiglas la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte .

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SOLUTII DE CURATARE, DECAPANTI. Preturi pentru SOLUTII DE CURATARE, . Se pune pasta pe o laveta NIGRIM, se aplica cu miscari circulare pe partea carosabila. La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria ACCESORII PENTRU SLEFUIRE SI LUSTRUIRE. Pastă polish de înaltă calitate pentru înlăturarea micilor defecte de pe suprafeţele lăcuite. Produsul prezinta proprietati ridicate de lustruire, mentine luciul si reda . Pasta lustruire auto 747C MOTIP 500ml la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Polish de înaltă calitate pentru mascarea zgârieturilor superficiale din . Kit Quixx pentru intretinerea farurilor.

Quixx - pasta pentru polisarea si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare