miercuri, 2 noiembrie 2016

Covorase antiderapante pentru scari

EUROMATT ofera o gama variata de covoare antiderapante pentru trepte. Aplicabilitate: Pe scari la exteriorul magazinelor, locuinte rezidentiale, scoli, . Sisteme antiderapante pentru scări: 1. Covor antialunecare preformat, din PVC, pentru trepte. Sistem antialunecare din aluminiu și inserții din perie (de PA) . Benzi antiderapante si pernite antialunecare la bucata sau metru liniar - cel mai bun pret.


Covoras scara Lugano maro 26xcm la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Fie ca sunt din lemn sau din placi ceramice, scarile confera impresia unui spatiu rece, insa cu acest covoras care se. Antiderapant pentru covor 120x1cm. Echipa specializata in domeniul materialelor antiderapante. Se utilizeaza pentru treptele exterioare; Are o foarte buna rezistenta la alunecare in medii umede si gheata; Dimensiuni covoras: x cm si x cm . Culori disponibile Covorase scari antiderapante de exterior Decogum - diverse culori. Set de buc benzi antiderapante pentru pardoseli - SWL238.


Previn alunecarea pe pardoseli, rampe, trepte, scari, terase, spatii comerciale si zone publice cu . Sunt o garantie pentru un confort sporit pe fiecare treapta. Alaturi de senzatia placuta oferita de aspect, acest .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare