joi, 24 noiembrie 2016

Nabuc piele

Nabucul este o imitaţie de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obţinută din piele de bovine. Utilizare: pentru pielea intoarsa si nabuc; Caracteristici: curata si aranjeaza porii; Beneficii: -poate inlatura praful de la suprafata materialului; -poate fi folosit . Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,.

Spuma pentru pielea neteda si pielea robusta tratata cu grasimi, . Obiectele din nabuc au nevoie de o atenţie deosebită din partea noastră,ele nu se. Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în strat . Imitație de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obținută din piei de bovine.

Dupa originea şi metoda de obţinere, ea poate fi: piele netedă, nabuc, velur şi fodra. Acest material are o structură stratificată şi . Imitaţie de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obţinută din piele de bovine. Ingijeste si impregneaza toate combinatiile moderne de culori.


Recomandat special pentru pantofi cu membrana Gore-TEX, Sympatex, etc. O importanţă deosebită trebuie acordată materialelor din care sunt confecţionaţi bocancii de munte – mai ales in ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare