luni, 28 noiembrie 2016

Palas mall iasi

PALAS Mall reuneşte în magazinele sale toate elementele de succes ale proiectelor comerciale sub marca IULIUS, precum şi noutăţi pe piaţa de retail. Secretariat Administraţie Palas Mall. Mall-ul e super dar parcarea lasă de dorit.

Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș fain . Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș fain si atrăgător. Culorile primaverii le regasiti in toate magazinele Palas Mall! Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, inaugurează, joi, complexul multifuncţional Palas Iaşi, în urma unei investiţii de 265 .

Era Shopping Park Iași face parte din portofoliul fondului britanic de. Humanic Palas Mall Iasi iti pune la dispozitie o gama variata de . Vedere de ansamblu a mallului din preajma Palatului Culturii din Iasi. Cel mai important mall din Iasi, Palas Mall, a fost evacuat in urma cu doar cateva minute din cauza unei alerte anti-incendiu. Ajunul Crăciunului, cei care vor să se asigure că tolba Moșului are cadouri pentru toți cei apropiați pot colinda prin magazinele Palas Mall . Pentru cei care mai au de făcut cumpărături în ultimul moment sau doresc să respecte tradiţia în care se crede că Anul Nou trebuie să te prindă . Palas Mall, Iasi: See reviews, articles, and photos of Palas Mall, ranked No. TripAdvisor among attractions in Iasi.


Hervis Modalitati de plata: Maestro, Visa, MasterCar Ramburs, . Centru comercial - Palas Mall se întinde pe o suprafață de 54. A fost inaugurat ansamblul urbanistic PALAS Iași, mai 201 Amos News; Palas, . Palas Iași is a commercial and business centre in Iași, Romania. Located in the Civic Centre district, in the vicinity of the emblematic Palace of Culture, Palas . Palas Mall Iasi – Program de Sarbatori 2016-2017.


Mado te asteapta cu shaorma, pizza si salate gustoase. La cel mai bun pret in foodcourt Mall Iasi, Suceava, Cluj si Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare