joi, 3 noiembrie 2016

Targuri handmade bucuresti 2016

In aceasta rubrica poti afla detalii despre targurile din Bucuresti din 201 calendarul. Mar 20- Mar 20targ de cratie handmade Afla Mai Multe.

Targ Handmade and Craft'sBucurestimar. Bucuresti (intrarea Casa de Moda Venus), incepand cu data de Ianuarie 2012. Targ Handmade Design de Craciun. Dec 20- Dec 20In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie .

Targ Handmade si Design de Florii si Paste. Apr 20- Apr 20Te asteptam la cel mai frumos targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion. Targ Handmade and Craft'sBucurestisâm.


Calendar_de_targuri_si_expozitii_Bucuresti. Pagini similareTargul de Paste si Targul Handmade care va avea loc in casutele din fata Mall Cotroceni in in interiorul magazinului la etaj pe tot culoarul, care va continua pe . Avem vinuri de toate soiurile și din toate țările. De la producători mari, până la producători.


S-a stabilit cand se inscriu afacerile handmade pentru a participa, pe. S-a stabilit cand se inscriu afacerile handmade pentru a participa, pe banii statului, la targul de la Bucuresti.

Bounty Fair este evenimentul lunar al iubitorilor de handmade. M-am bucurat de fiecare editie a targului sperand ca nu va fi ultima. Aceasta categorie cuprinde toate targurile si expozitiile cu vanzare din Bucuresti.


Fiecare eveniment contine o scurta descriere, data, ora si locatia unde se . Trocathlon 2017Decathlon Palladymar. Antique MarketRomexpoTarguri evenimente București - Umblat. Targuri tematice, expozitii si prezentari, festivaluri București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare