joi, 24 noiembrie 2016

Bubite de la mancare

Mancarea poate sa provoace diferite alergii in cazul copiilor. Daca nu sunt tratate corespunzator, viata acestora poate sa fie in pericol. Calamine chiar calma mancarimea si usca bubitele, dar se.

Mar 2016Regim alimentar pentru urticarie acutaAug 2012Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns. Apr 2009dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii. Alergie la mancare - SfatulMedicului.


Pagini similareAlergie la mancare - GeneralitatiCodul, somonul, tonul, anghila dar si alti pesti.

In cazul in care o persoana este extrem de sensibila la o anumita mancare, ea poate dezvolta o reactie alergica prin simpla prezenta a alimentului respectiv in . Alergiile alimentare sunt relativ usor de constatat iar persoanele care au alergii alimentare trebuie sa citeasca cu atentie etichetele alimentelor. Nu mi-au mai iesit niciodata bube asa mari si tari. Tin sa mentionez ca ieri am mancat doua sarmale si cred ca de la ele mi s-au facut. Ce pot fi aceste bubite rosii ce apar pe spate doar cand o bag in apa pe.


SanatatepostăriOct 2006Sa fie vreo alergie? Alergii de tot felulpostăriMai 2006Mai multe rezultate de la forum. Cat de mare e pericolul din mancare.


Pufuleti de la 5-luni, salam inainte de un an si sucuri acidulate baute din biberon.

Medicii avertizeaza ca hrana moderna, plina de conservanti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare