vineri, 11 noiembrie 2016

Franciza 2016

Iti prezentam in Francize 2016: idei testate. Business-uri cu rezultate dovedite, unele pe plan local, altele si international. Romania + Franta, UK, Belgia, Germania, Spania, Ucraina Agentie de creatie publicitara full service, .

Afaceri in franciza pe piata din Romania, exemple de succes si modele de business-uri profitabile. Retailerii de fashion au continuat ofensiva în 201 cu peste 3de magazine noi, susținută de inaugurarea de noi mall-uri, dar și de extinderea celor . Odată cu educația antreprenorială și dorința de succes se pune însă problema deschiderii unei afaceri de la zero sau preluării unei francize . Cum să reuşeşti ca antreprenor în industria fast-food; Lanidor,.

Câştiguri din promovarea afacerilor locale; De la . Top francize globale active în 2016. Revista Entrepreneur a publicat topul anual al francizelor din SUA care caută în mod activ francizați pe . Dacă vreți să faceți un business și nu aveți nici cea mai vagă idee despre ce trebuie făcut, preluarea unei afaceri în franciză este soluția . Cele mai de succes francize sunt cele din zona de fast-food şi servicii,. Este important să ştii că, dacă cumperi o franciză, aceasta nu îţi va asigura.


Este vorba despre luna ianuarie 20față de 201 în ciuda faptului că . Romania, de curatare a masinilor fara apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare