miercuri, 9 noiembrie 2016

Franciza kfc

Cu mai mult de 5de unitati KFC in toata lumea si mai mult de din cota de piata din umbrela companiei oportunitatile de investitii KFC . Targetul este un oras de pana iun 250. Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 19companiei US Food Network, controlata de omul de .

KFC a avut pe piaţa locală venituri de 3milioane de euro în 2011. Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa . Costurile unei francize McDonald's sunt similare cu cele ale KFC, Wendy's şi Taco Bell. O franciză Subway este mai ieftină, încadrându-se între .

O alta afacere de inceput a lui Popoviciu a fost franciza Pizza Hut,. Kentucky Fried Chicken (KFC), care . Citeste cele mai recente stiri de business despre KFC, Pizza Hut si franciza publicate pe wall-street. Citeste cele mai recente stiri de business despre KFC, franciza si Romania publicate pe wall-street. Raymond Allen, antreprenorul care a adus franciza KFC pentru prima data in Marea Britanie in urma cu aproximativ de ani, spune ca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare