joi, 17 noiembrie 2016

Spitalul judetean cluj posturi vacante

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca concursuri pentru următoarele posturi vacante: 1. Concurs – Economist Achizitii (1016). Rezultate – Concurs, Tehnicieni de Radiologie si Imagistica (1016).

Spitalul Clinic Municipal Cluj Napoca. Pagini similareData adaugarii: Februarie 2017; Concurs ocupare posturi vacante pe perioada nedeterminata din data de 22. Data adaugarii: Februarie 2017 . Realizarea și implementarea unui Sistem spitalicesc informatic și informațional integrat la nivelul Spitalului Județean Cluj.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj scoate la concurs 2de posturi. Se va organiza concurs pentru posturi de asistenţi medicali, . Unitatea medicala scoate la concurs peste 1de posturi vacante. Cei care vor un loc de munca in cadrul Spitalului Judetean din Cluj trebuie . Cluj este amplasat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, pe str. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Locuri de muncă în Cluj în administrație (autorități și instituții publice).


Job-uri de director, consilier, inspector, auditor, referent.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, cu sediul în. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca, organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante.


Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, unde sunt de medici . Spitalul Clinic Județean de Urgență are, începând din septembrie 201. Concurs pentru ocuparea a posturi vacante de asistent medical. MANAGER al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu . Angajare Asistent medical principal la Spitalul Municipal Gherla: Spitalul. Medical Generalist in Cluj-napoca, judetul Cluj Informatii despre postul scos la concurs. De Scoala Sanitara, Postliceala Sau Diploma De Studii . Noi angajări la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.


SCJU existau 4posturi vacante (cu 1mai puţine decît la sfîrşitul anului 2016). Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca a organizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare