marți, 5 iulie 2016

Materiale constructii zalau

Firma MIRAL COM SRL ZALAU are o experienta de peste ani in comercializarea si distributia materialelor de constructii, instalatii, finisaje si amenajari, fiind . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Materiale constructii si amenajari pentru orasul Zalau.

Cu o experienta de peste de ani in domeniul materialelor de constructii si bricolaj, SC MULTICOM SRL reprezinta solutia cea mai potrivita in luarea deciziilor . Multicom Zalau- Depozit materiale de constructii. Compară companiile in location ZALĂU: ALEX CONSTRUCT IMPORT-EXPORT. Domeniu de activitate: Materiale de construcţii - magazine, comercializare.

Rezultate pentru Materiale de Constructii în Zalău ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Zalău care oferă . De de ani, suntem un distibuitor important de materiale de constructii, amenajari. Petunia Trans se gasesc la Simleu Silvaniei si Zalau. Salaj, Zalau - Firme care produc sau comercializeaza materiale de constructii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare