marți, 26 iulie 2016

Curatare chimica tapiterie auto

Curatare chimica tapiterie auto Bmw E90. Tehnologia noastra se bazeaza pe puterea si delicatetea de curatare a jetului de aburi, furnizat de . Curatare Profesionala Tapiterii Auto - Chimic Auto Baia Mare.

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Polish auto curatare tapiterie auto, servicii de spalatorie, detailing auto, polish. Executam curatari chimice ale interioarelor.


Pentru inceput discutam despre scaunele si bachetele din material textil.

Spalatorie-IASIpostăriIan 2011execut curatare chimica tapiterii autopostăriIul 2009Mai multe rezultate de la forum. Curatare chimica completa a tapiteriei si a interiorului cu aparat profesional Karcher (Germania), cu doar RON in loc de 200 . Avem peste ani experienta in servicii de detailing interior auto, curatare tapiterie auto si scoaterea petelor dificile si murdariei din tapiteria textila sau din piele . Curatatorie tapiterie auto profesionala (injectie-extractie), Detaling auto, Cosmetizare ambarcatiuni, Polish auto caroserie si faruri profesional, in Constanta. Servicii profesionale de curatare tapiterie auto executate pe loc la 1lei. Ne deplasam cu unitatea mobila la locatia aleasa de client si avem in dotare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare