vineri, 15 iulie 2016

Pete pe pantofi de piele

Zăpada poate lăsa pete de sare pe pantofi şi în unele cazuri, acestea sunt foarte greu de scos de pe anumite materiale, cum ar fi pielea . Curatarea si ingrijirea corecta a pantofilor de piele naturala va. Daca pantofii au pete de murdarie care nu s-au luat la periere sterge-i cu o .

Prima condiţie pentru protejarea articolelor din piele este să vă . Dacă porţi încălţăminte fabricată din piele întoarsă, ai grijă să le cureţi. Petele de lichid se scot cu pudra de talc sau cu faina de malai. In cazul pantofilor si sandalelor din piele intoarsa foarte fina foloseste periuta .

Cizmele, ghetele, mănuşile, genţile din piele au nevoie de îngrijiri speciale,. Cum scoatem petele de pe o geanta de piele. Geanta este un accesoriu important care trebuie sa completeze intr-un mod fericit tinuta unei . Articolele de îmbrăcăminte din piele întoarsă, pantofii, gențile de mână.

Este bine sa cureti pantofii din piele cu ajutorul unei carpe din bumbac inmuiata intr-o solutie formata din apa calda si amoniac. O crema pentru pantofi din piele neagra se face folosind funingine din . Pantofii tăi din piele întoarsă se pot păta cu ulei sau cu alte tipuri de pete care sunt greu de îndepărtat. Foloseşte o perie pentru unghii pentru a . Pantofii din piele intoarsa sunt foarte dragalasi si dau un aer fin oricarei tinute.


Petele de ulei si cele din sursa necunoscuta pot fi eliminate cu o perie de unghii . Una dintre cele mai bune investitii pe care o puteti face este incaltamintea din piele. Puteti purta toata viata o pereche de pantofi de calitate, . Burete pentru luciu recomandat pentru pielea moale,. Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,. Crema pentru pantofi de culoare alba, . In cazul unor pete se va folosi o solutie de curatat speciala pentru materialele textile,. Pantofii din piele sunt mai predispusi la decolorarea culorii ca urmare a . Pantofii din piele intoarsa sunt un must have, asa ca ne-am gandit sa va.


Cu o carpa, aplica o cantitate mica din pasta realizata pe pete, iar apoi. Aceasta metoda se aplica la mai multe tipuri de textile, de la piele si . Pantofii, ghetele şi cizmele din piele întoarsă sunt dificil de întreţinut - Iată un truc la îndemână prin care poţi scoate petele de pe pielea întoarsă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare