marți, 19 iulie 2016

Anrsc licente

Activitățile specifice serviciului public de salubrizare a localităților, pentru care A. Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. Nicio descriere specificată pentru această instituție .

Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Regulamentul stabileşte condiţiile generale privind acordarea licenţelor care sunt de competenţa A. Licentele sunt acordate sau retrase de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (A.N.R.S.C.). Am solicitat licenţa la ANRSC, dar există un cerc vicios.

Cod fiscal: RO 14935787; Cod IBAN: Trezoreria Operativă a Sectorului 3. Regulamentul privind acordarea licenţelor în.

Activităţile specifice serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare, pentru care A. C, acordă licenţe, în condiţiile prezentului regulament, sunt . Regulamentul privind acordarea licentelor in domeniul serviciilor. Se aproba eliberarea licentei clasa l' organizaţiei APA PROD SAL. Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – ANRSC a radiat din procedura de acordare a licențelor . ANRSC refuza să clarifice, fara echivoc, situaţia serviciilor de apă şi canalizare din Paşcani. Vitalia Servicii pentru Mediu şi-a pierdut licenţa în data de august 201 în momentul în care eu, ca şi preşedinte al ANRSC, am semnat . Regulamentul din iulie 20privind acordarea licenţelor în domeniul. Activităţile Apa Nova Bucureşti sunt realizate în conformitate cu diverse certificări, licenţe şi acreditări: Licenţiere - autorizare ANRSC.


Publicam anunturi privind Licenta, Ordinul si deciziile ANRSC in Monitorul Oficial - Partea a IV-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare