miercuri, 13 iulie 2016

Dezinfectare fantana cu sare

Pentru ca apa din fântâni să nu conţină microbi ce provoacă diferite boli intestinale este necesar de a le curăţa şi dezinfecta. Curatarea fantanii si dezinfectarea ei sunt doua chestii separate. Tratarea apei din fantana este, in general, un proces simplu, care va.

Cantitatea de var necesara pentru dezinfectie se stinge, apoi din el se . Dezinfectarea profilactică a fîntînii se efectuează cu clorură de var . Pentru o dezinfectare corectă a fîntînilor, cetăţenii trebuie să urmeze o serie de paşi. Vand var bulgar si sare naturala pentru fantani - Solutia cea mai sanatoasa si mai ecologica pentru dezinfectarea, dedurizarea si .

Fantana aia trebuie sigur dezinfectata! Cei care stati la curte si aveti fantana , ce stiti ca se pune in apa pentru a o curata ? In iazul meu pun in fiecare vara 200kg sare :p.

Se lasă să se limpezească câteva ore şi se introduce în fântână numai partea care s-a limpezit şi care constituie soluţia dezinfectantă. Norme de igienă pentru fântâni m_rblice şi individuale`. Substanţa clorigenă (clorura de var, bipoclorilul de sodiu. cloramina), folosită pentru dezinfectie.


Clorura de var este o sare mixtă de calciu a acizilor clorhidric și hipocloric. Cum se dezinfecteaza o fantana cu clorura de var . Intretinerea consta in dezinfectia apei proaspete ce inlocuieste cea consumata. Procesele de dezinfectie pot fi diferite si anume: - Clorinarea - Raze. Articole din Dezinfectie apa scrise de MOLECULA H2O. In acest post voi arata cum poti afla ce volum de apa se afla in fantana ta.


Pana la dezinfectarea fantanii se determina volumul apei in ea in metri cubi, prin pr odusul suprafetei sectiunii (m2) si adancimea coloanei de apa. Vreau un răspuns sa bage in fântâna sau nu. Apa din surse subterane (apa de putz, apa de fantana):.


Dedurizatorul este alcatuit din parti: rezervorul cu rasina si rezervorul pentru sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare